YAZAR AYSUN YAMAN NACARFIRAT'IN YENİ KİTABI...

Egeli yazar Aysun Yaman Nacarfırat "Camdan At" isimli 4. kitabı çok yakında kitap raflarında okurları ile buluşacak. Ayrıntılar haberdesifre.com'da

Kültür Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
339 okunma
Google News

HABERDESİFRE.COM | ÖZEL HABER - İZMİR Aynı zamanda Jeoloji Mühendisi de olan Egeli şair ve yazar Aysun Yaman Nacarfırat'ın 4. kitabı "Camdan At" çok yakında kitap raflarında yerini alacak.

Deprem konulu bir kitap olacağını belirten Yazar Aysun Yaman Nacarfırat şunları söyledi: Deprem konulu, çocuklarımızda farkındalığı artırmayı amaçladığım 6-9 yaş aralığı çocuk kitabım "Camdan At"ın geleceğimiz olan çocuklarımızla buluşmasına son 2 hafta kaldı. Canımızı çok yakan, adeta hayata küstüren depremler için bilinçli kadrosu ile teknolojiyi uygulayan sadece Japonya değil, Türkiye'nin de bu durumlarda, en az kayıp hatta kayıpsız parmakla gösterilen ülkeler arasında olmasını ve benzer acıların artık yaşanmamasını diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.